Archive for May, 2013

Babe har vandrat över regnbågsbron 130517

Friday, May 17th, 2013

111105 210120715 037Hej mina vänner!

Det var längesen jag skrev något i bloggen .Mathias har hjälpt mig att rensa så att jag kommer in här över huvud taget. Tack Mathias!  Men nu är det dags igen.

Våren har varit jobbig.Min pappa dog i januari och i och med det så har så har man inte varit så aktiv i pudelvärlden.Det har varit mycket annat att tänka på.

Men sakta ,sakta är man igång igen.Det blir väl några viltspår man skall gå med Mira.Hon älskar ju detta. Kajsa är på tillväxt med sin päls.Får se framåt sommaren om det är dags med utställning för henne. Lola hänger med ännu och Krille myser som vanligt! Men igår fick vi ta det svåra beslutet att Babe skulle få somna in.Hon blödde näsblod. Vi trodde det var en hörntand som spökade. Vetrinären tog blodprov och hon hade då mycket lågt blodvärde och lite höga kreatinin värden.Men näsblodet kunde inte gett det låga Hb-värdet. Det måste vara något annat. Buken röntgades och en utväxt sågs då på ena njuren, tumör! Det fanns inget att göra…..Somna in var det enda rätta för henne. Vi älskar dig Babe, du hade en så stark personlighet och Karisma och du styrde och bestämde i hundflocken.Vem skall nu ta över ledarrollen?????? Vi får se tiden an. Sov nu gott vår älskade och alldeles,alldeles speciella Babe (Härbovi’s Crumpet).